Wednesday, October 20, 2010

meksika, malaguena salerosa, ve cielito lindo

sevgili dunya (internete baglanan dunya anlaminda, baglanmiyana koyiyim, sana bi sey olmasin lan blogger aga), en cok sevdigim 2 sarki budur iste. cok da sikinizdeymis gibi:

malaguena salerosa: http://www.youtube.com/watch?v=Gyp8Us-ixkk (kill bill 2 film muzigi olarak bilenler de olabilir, onlari da bagrimiza basiyoruz)

cielito lindo: http://www.youtube.com/watch?v=yjJDv1IeF8I (gercek mariachi'den dinliyceksin ama)

cok seviyorum meksika'nin insanini da ("there, they call turkish as the mexicans of europe"), tarihini de (inka'lar filan), yemegini de (burrito, fajita filan), ickisini de (tabi ki de marguerita, tequila, veya mighty SWIRL of hacienda!!!), muzigini de (bakiniz yukaridaki iki link, en sevdigim sarkilar dunyada. biri helecanli biri yavas ama mutlu, yani biri yeni turku, insana isyan duygusu veriyo, biri gundogarken, ankrada'dan abiniz gelmis gibi seviniyosunuz).

iste boyle blogger aga. sikerim, sikersin, skerler...

romantizmmis, hahah! hangi kari anlar lan bunu? hepsi saykodelikdesik. anladin sen onu girmizi...

hadi nass... lifegoeson sen gitme, sana yazicam...

operim en blogger yerlerinizden,

zaco las nordas

NB: (bakiniz latincede nota bene, yani "iyi not edin" anlaminda. PS olarak bilenleri de bagrimiza basiyoruz. olm bak, sakin ha! aman diyim... ispanyayla portekizle filan karistirma, meksika ayri candir, kuzey amerika'nin arka bahcesi, gonlumuzun bahce manzarasidir)

1 comment:

  1. ilk link'de roberto rodriguez ve/veya quentin tarantino'yu gorene 5 singapur dolari veriyorum.

    ReplyDelete